Mærkedage

16 december 2005

Som dagene dog flyver af sted

Så er det da vist tid til et par hurtige opdateringer herfra.
Her er fotos af nogle af de seneste produktioner og et nyt (bedre) foto af mit Mystery2, som jeg kom til at sende til min mands søster. Jeg gætter på, at hun bliver både overrasket og glad - vi er nemlig ikke på gave med hinanden.

For nogle uger siden blev jeg også færdig med et Kaunisjal mere.

En bluse til Ida, strikket i Fortissima
og til Anton, strikket i Thema Lang. Begge er efter opskriften "Oppefra og ned".
Pulsvarmerne - Knitalong er da også blevet færdige for snart længe siden.
Nu kæmper jeg lidt med mig selv, om jeg "må" starte på noget nyt inden jeg har strikket "Thju-bang-blusen" og min "Entrelac" færdig .... Der er faktisk rigtig mange ønskeprojekter, som står i kø ..... Nå - vi får se, hvordan det går, lidt kan man vel altid sådan bare lige gøre klar :-))
Dem, der var med til Strik-in hos Dorthe J., kan vist godt skrive under på, at jeg ikke har problemer med at ændre mine egne beslutninger *GG*

2 kommentarer:

faxfraenspelsau sagde ...

Hej Christa

Sikke produktiv du har været og hvor er det flot alt sammen. Jeg er spændt på hvad du nu 'gør klar til' :) eller hvad du finder på. Sød kat og flot hoya blomst. Mine hoyaer har slet ikke så store blomster.

kh. Mette i Fredsted

Bebiane sagde ...

Hej Christa
Sikke mange flotte ting du har lavet. Især syntes jeg at dit Mystery2 sjal er smukt, det er jo et helt kunstværk. Din svigerinde må blive meget glad for det.
Kh. Bebiane