Mærkedage

16 december 2005

Skrivebordskat og Hoya i blomst

Her er min lille "Brevpresse"!
Hun hedder "Busy" (Bissi) og er snart 15 år gammel.
For godt 14 år siden stod hun i en lukket papkasse uden for vores dør. Var en tynd, lille (det er hun stadig), loppebefængt og meget kælen killing.
Jeg havde dengang været aktiv i "Fredericiakattens Venner" - under Kattens Værn - Så nogen har åbenbart tænkt, at jeg ville tage mig godt af hende ..... og - dér tænkte de jo rigtigt. De skulle bare vide, at hun lever endnu og er højt elsket. Hende - og alle mine andre nu afdøde katte + tiden med de hjemløse katte i kælderen - kunne jeg jo berette om i timevis ... men - bare rolig, det gør jeg ikke - ikke nu i hvert fald *GG*
Der er een af mine store Hoyaplanter, som lige er sprunget ud.
Blomsten måler 7 cm. fra spids til spids. Det er en Hoya macgillivrayii og kan ikke købes i danske butikker.

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

Hej Christa, til lykke med den fine blomst! Og WOW sikke smukke sjaler, hun må da blive rört din svigerinde da hun får sin pakke. Og börnebluserne er bare söde, det er sådan en god opskrift, og så kan man ændre på den i det uendelige. Jeg vil forresten også have et par pulsvarmere, jeg fryser om hænderne.

Marianne sagde ...

Kære Christa.
Sikke en dejlig gammel kat - ligesom vores Oliver, der bliver 15 til marts!:-)
Og en fantastisk Hoya!!!!
Den ønsker jeg mig også - et bytteemne, måske?!:-)))
Der er knop i min Imperialis nu. Det er bare SÅ spændende!:-)
Knus fra Marianne.

Marianne H, Mols sagde ...

Hej christa
Jeg suser meget tit forbi din blog og I dag blev jeg hængende længe i luften - waw siger jeg bare for en spændende hoyablomst du har her! Jeg har aldrig set mage - spændende plante der kan give så store blomster. christa dine sjaler er bare unikke - hvor er de smukke og hvor er du flittig - der må drysse mindst englestøv ned over dine hænder, når du kan lave så smulle ting.
Juleknus fra Marianne H - fra Mols